Uitgeverij voor geschiedenis en educatie

Nedvision is een bekende naam sinds 1996. Het bedrijf richtte zich vooral op marketing, bedrijfsadvies en communicatie voor de automotive industrie, MKB en reclamebureaus.

De mensen achter Nedvision Publishing, Peter Krans en Dick van der Zee, zijn twee liefhebbers van geschiedenis met een bijzondere belangstelling voor de Tweede Wereldoorlog. Toen er een nieuw, uniek boek verscheen over de Tweede Wereldoorlog in het Engels, was dit het moment voor een eigen uitgeverij: Nedvision Publishing

Nedvision Publishing wil de lezers van verdiepende inzichten voorzien en richt zich op non-fictie.

Op dit moment is wordt er gewerkt aan publicaties in het Nederlands, Engels en Duits. Het verspreidingsgebied is naast Nederland en België, ook Duitsland, USA en het Britse Gemenebest.

Uw boek overal te koop

Bent u auteur?

Wij zijn geïnteresseerd in uw manuscript of boekvoorstel!

Bent u auteur of bent u van plan een boek te schrijven?
Heeft u een (auto)biografie, een historisch onderzoek of een managementboek geschreven?

Dan kunt u uw boek via Nedvision Publishing uitgeven en automatisch beschikbaar maken voor alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen.

Via Nedvision bent u automatisch bij het Centraal Boekhuis aangesloten. Het CB levert boeken aan alle (internet)boekhandels in Nederland en Vlaanderen, zoals Bol.com, Libris en Standaard Boekhandel.

Afhankelijk van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend productievoorstel. Desgewenst helpen we met de redactie en marketing.

Uw boek wordt altijd professioneel opgemaakt en krijgt een ISBN.

We zijn gespecialiseerd in geschiedenis (Tweede Wereldoorlog non-fictie) en managementboeken.

Neem contact met ons op

Titels

Onze boeken: